|
|
|
|
|
|
|
|
|
Periyodik çalışan bu fırınlar; küçük kapasitede
farklı ölçü ve şekillerdeki malzemelerin pişirilmesi
için tasarlanmıştır. 1450°C 'lere kadarki
sıcaklıklarda pişirim süresi, pişirilecek malzemenin
özelliğine göre çeşitlilik gösterebilir.
(örn; Tuğla- kiremit, çömlek, stoneware, vitrifiye,
porselen, ileri teknoloji seramikleri, vb.). |
|
|
|
Raku Fırınları |
|
Özellikle açıkhava çalışmalarında tercih
edilen, propan gazı ile kullanılan basit
gazlı pişirim fırınlarıdır. |
|
|
|
|
|
Kamara Fırınlar |
|
Oksidif ve redüktif atmosfer altında çok
kısa pişirim sürelerinde ısıtma ve
soğutma periyotlarının
programlanabildiği, homojen ısı
dağılımını gerçekleştirebilen
fırınlardır. |
|
|
|
Standart ölçüler
ve teknik özellikler için linkleri tıklayınız. |
|
|
|
|
|
|
|
|